Hero billede

Whistleblowerordning

Whistleblowerordningen

Det er vigtigt for os at modtage indberetninger om alle forhold, der kan have betydning for betjeningen af kunderne. Vores whistleblowerordning kan anvendes til at indberette om uetisk, ulovlig eller uforsvarlig adfærd hos partnere og medarbejdere hos Joost & Partner ApS.

 

Alle henvendelser forbliver fortrolige og – om ønsket - fuldt anonymiserede.

Din indberetning af et konkret forhold kan have stor betydning for vores forretning, og vi vil derfor gerne kunne have en dialog med dig. Whistleblowersystemet giver mulighed for, at du kan korrespondere med os uden at oplyse om din identitet. På den måde har vi – sammen med dig – mulighed for dækkende at få beskrevet det relevante forhold. Det er med til at sikre, at den videre undersøgelse kan foretages på et oplyst grundlag.
 

Hvem kan indberette?
Ud over partnere og medarbejdere hos Joost & Partner ApS kan indberetninger til Whistleblowersystemet foretages af andre personer med tilknytning til Joost & Partner ApS, for eksempel kunder, leverandører, konsulenter og andre samarbejdspartnere.
 

Hvordan indberetter man?
Du kan indberette via denne email whistleblower @ joost.dk, eller du kan kontakte Jesper Bentzen, på e-mail jesper @ joost.dk, eller på telefon +45 38 14 44 93.

Medarbejdere har fået adgang til at logge ind på denne email og sende en mail fra denne mailadresse. Der skal så sendes mail til info @ joost.dk som kommer til lederne i Joost & Partner ApS. Dermed foregår det anonymt.

 

Hvad kan der indberettes om?
Whistleblowerordningen skal kun anvendes til at indberette om adfærd hos partnere og medarbejdere hos Joost & Partner ApS  eller andre personer med tilknytning til Joost & Partner ApS, som er uetisk, ulovlig, uforsvarlig eller på anden måde i konflikt med Joost & Partner ApS’ eller den almindelige opfattelse af god adfærd.

Forhold, der kan indberettes via vores whistleblowerordning, kan f.eks. være:

  • oplysninger om økonomisk kriminalitet såsom underslæb, bestikkelse, bedrageri og dokumentfalsk
  • mistanke om korruption
  • Klager over Joost & Partner ApS’ leverancer, honorarstørrelser eller lignende forhold kan altså IKKE indberettes via whistleblowerordningen. Denne typer klager skal indberettes til din sædvanlige kontaktperson hos Joost & Partner ApS.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din observation skal indberettes eller ej, opfordrer vi dig til at gøre det. Vi besvarer og behandler alle henvendelser. Hvis din indberetning er af en sådan karakter, at den ikke hører hjemme i whistleblowerordningen, vil vi give dig besked om, hvor du skal henvende dig i stedet.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere